Contact

Heb je opmerkingen, tips, vragen of gewoon zin in een gezellig babbeltje over coeliakie en/of glutenvrij eten?

Laat gerust een berichtje achter of stuur een e-mail naar storiesofacoeliac@gmail.com. Ik zal zo snel mogelijk proberen je mail te beantwoorden.

Ook voor zakelijke vragen ben ik te bereiken op storiesofacoeliac@gmail.com.

Verder ben ik te bereiken op verschillende social media kanalen: Facebook // Twitter // Pinterest // Youtube // Bloglovin

Facebook reacties

comments

Reacties

  1. Beantwoorden

    Kim
    May 10, 2014

    Hoi Elize,

    aller eerst mijn complimenten over je blog! Ik volg hem al een tijdje online en heb je nu geliked op facebook. Het is leuk om te lezen hoe jij je door het glutenvrije leven heen beweegt (zo herkenbaar!) en dat je je hard maakt voor een Celiac Awareness Month.
    Zelf weet ik sinds mijn 20e dat ik coeliakie heb, en na 9 jaar blijven vooral de sociale momenten een lastig punt. Ik liep er vooral tegen aan dat er geen lekkere verse koek of gebak te krijgen is waardoor je altijd en overal schuimgebak of die diepvries taartjes van de groenwinkel krijgt, en die kwamen mij al snel de neus uit ;P. Vandaar dat ik zelf een kleine web-bakkerij ben begonnen; http://www.projectcupcake.nl. Op bestelling maak ik verse glutenvrije cupcakes en op aanvraag via de mail kun je je favoriete taart of cake bestellen. Ik krijg veel positieve reacties, en ook niet niet glutenvrije mensen vinden ze heerlijk. Misschien leuk voor jou of voor je blog?
    Ik wens je veel succes met je blog en de Celiac Awareness Month!!

    Gr Kim Warringa
    http://www.projectcupcake.nl
    info@projectcupcake.nl

    • Beantwoorden

      elize91
      May 10, 2014

      Hoi Kim,

      Leuk dat je even een reactie achterlaat en dankjewel voor je compliment!
      Super dat je een web-bakkerijtje bent begonnen! Ik stuur je even een mailtje! :)

  2. Beantwoorden

    Nel Beekman-Gores
    September 6, 2015

    Dag Elise,
    Ik weet sinds een paar jaar dat ik slecht reageer op gluten ed. Ik had al jaren last vd darmen wat volgend oa de huisarts te make had met het prikkelbare darm syndroom. Ik ben vastniet de enige die daar tegenaan liep
    Op een of andere manier kwam ik op je site of blog of wat dan ook.
    Ik ga eens rustig alles napluizen maar bekeek al n paar recepten. Ik ben het, soms enorm kleffe brood best zat
    Nu nog uitzoeken waar ik de ingredienten voor bv het basisbrood kan kopen dankan het feest beginnen.
    Ik bakte een tijdlang Speltbrood met mix vd Molen. Resultaten zijn niet echt om naar huos te s hrijven.
    Ik verheug me erop met 1 van jouw recepten te beginnen
    Mo ht ik zelf iets in elkaar geknutseld hebben dan laat k dat weten.
    Bedankt voor alle info.
    Hartelijke groet,
    Nel

    • Beantwoorden

      Elize
      September 7, 2015

      Hallo Nel,

      Het brood blijft voor mij ook een groot struikelpunt. Ik vind op het moment het brood van Genius en Yam goed te eten, maar zelf bakken lukt me nog niet zo goed. Een gastblogger heeft ooit wel eens een recept van een mooi brood geplaatst hier, maar misschien had je die al gevonden: http://www.storiesofacoeliac.com/recepten/recept-voor-glutenvrij-brood-zonder-bakmix/

      Overigens is spelt(brood) niet glutenvrij.

      Succes met de zoektocht, hopelijk heb je veel aan mijn ervaringen en mocht je vragen hebben dan mag je me altijd berichten.

      Elize

  3. Beantwoorden

    Didy
    April 29, 2017

    Hallo Elize,
    Pas geleden las ik de tekst over jouw glutenintolerantie in het blad Allerhande. Goed dat je ook glutenvrij eet en je daardoor beter voelt. Zelf eet ik al meer dan 15 jaar glutenvrij. Ik probeer zo veel mogelijk plantaardig en biologisch te eten, dus zonder additieven. Ik heb geen coeliakie, maar een intolerantie voor gluten, vanwege een andere intolerantie: voor de biogene aminen (histamine). Op mijn website vind je meer informatie hierover. In mijn boek Histamine en ik (wordt binnenkort gepubliceerd), lees je veel informatie over voedselintolerantie, mijn eigen ervaring hiermee en die van anderen. Natuurlijk schrijf ik ook over glutenintolerantie. Op mijn website vind je de inhoudsopgave van mijn boek Histamine en ik. Mocht je vragen hebben, dan kun je mij een e-mail sturen. Heb al 30 jaar ervaring met de voedselintolerantie.

    Veel sterkte en succes met alles,

    mvrgr

    Didy van de Veer
    http://www.levendvoedsel.nl

Laat een reactie achter

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>